Výprodej jarních a velikonočních kreativních sad - skládaček -20%, do konce dubna nebo vyprodání skladových zásob !!
X

Pracuji

BD-TOVA, s.r.o. a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „OK“.

NastaveníOK

Souhlas můžete odmítnout zde

X
Představivost je důležitější než vědomosti. Albert Einstein
Prázdný košík
Přihlášení / registrace
<
>
Přidat do oblíbených

Pirát s loďkou a opičkou

97 Kč (včetně DPH)

Katalogové číslo: 10164301

PARAMETRY

Barva:
Rozměr: v. 31 cm a 13 cm

POPIS PRODUKTU

Kromě obsahu sáčku budete potřebovat: Disperzní lepidlo (např. Herkules), tavnou pistoli, červenou pastelku, tenký černý fix, nůžky, pravítko, šídlo nebo hřebík, kleště.
 

1. Špejle zkrátíme na 2x2,5 cm (krk), 3x10 cm a 1x15 cm (stěžeň). Žinylku rozstřihneme na 4 díly. Do hlavy námořníka vlepíme špejli 2,5 cm dlouhou a hlavu přilepíme k tělu. Rouno (vlasy) uprostřed stáhneme drátkem a přilepíme na hlavu.

2. Námořník: Vybarvíme a vystřihneme obrázky klobouku a mapy. Klobouk nalepíme přes vlasy na hlavu. Na bílý výsek (vestu) přilepíme límeček (jen za vrchní okraje) a vestu přilepíme na tělo. Konce žinylky vlepíme do kuliček (ruce). Ruce přilepíme zezadu pod krk. Slepíme nohy a přilepíme je zespod na tělo. Pod ruku přilepíme mapu. Dokreslíme pupík a tváře.

3. Do středu bábovek uděláme otvory na stěžně. Do velké bábovky ještě další 2 otvory 1,5 cm od středu. Vybarvíme a vystřihneme obrázky vlajek a oken. Podle obrázku do bábovek vlepíme špejle (stěžně) a nalepíme vystřižené obrázky.

4. Opička: Do hlavy vlepíme špejli délka 2,5 cm, hlavu přilepíme k tělu. Na tělo přilepíme proužky. 2 béžové výseky slepíme přes sebe a dokreslíme na ně obličej opičky, přilepíme na hlavu. Nalepíme ouška a zelený šátek. Zespod těla do otvoru vlapíme přeložený díl žinylky (nohy), zezadu ruce a ocásek. Žinylky vytvarujeme. Kolem krku opičce přilepíme šátek. Vybarvíme a vystřihneme obrázek dalekohledu a přilepíme opičce k ruce.

5.Bábovky olemujeme provázkem. Loď nalepíme na střed plstěného kolečka, přilepíme modré výseky (vlnky) žluté výseky (banány) a zavěsíme opičku.

Výška figurky 31 cm, 13 cm.

KONTAKT

BD-TOVA, s.r.o.
Jílkova 124,
615 00 Brno (vchod z ulice Filipínského)
Česká republika
tova@bd-tova.cz
+420 515 910 003, +420 702 191 751