Výprodej všech skladových zásob -50 %, do konce dubna nebo vyprodání skladových zásob !!
X

Pracuji

BD-TOVA, s.r.o. a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „OK“.

NastaveníOK

Souhlas můžete odmítnout zde

X
Představivost je důležitější než vědomosti. Albert Einstein
Prázdný košík
Přihlášení / registrace
<
>
Přidat do oblíbených

Koník, hlemýžď, mandelinka

88,80 Kč44,40 Kč (včetně DPH)

Katalogové číslo: 10141303

PARAMETRY

Barva:
Rozměr: pr.6,5 cm

POPIS PRODUKTU

Balení obsahuje veškěré komponenty ke složení 3 figurek.
Kromě obsahu sáčku balíčku budete potřebovat: disperzní lepidlo (např.Herkules), nůžky, šídlo (šroubovák, hřebík), pravítko.

Koník:
1. Červený papírový motouz d. 2,5 cm vytvarujeme do obloučku (pusa) a přilepíme na zelený piškot (hlava). Na hlavu přilepíme bílá plstěná kolečka těsně k sobě tak, aby vyčnívala 2 mm přes okraj hlavy (oči). Na ně 1 mm od horního okraje přilepíme černá kolečka. Zelený pestík ustřihneme 0,5 cm za kuličkou. Kousek pod oči uděláme dírku a pestík vlepíme (nos).
2. Na zelenou půlkuličku (tělo) přilepíme přes sebe do tvaru V zelená křídla tak, aby překryla otvor na těle. Hlavu přilepíme na spoj křídel. Papírový zelený motouz rozpůlíme a přilepíme za hlavu 1 cm od sebe a vytvarujeme (tykadla). Zelené proužky rozpůlíme a přilepíme na tělo zboku (nohy). Zelené výseky do tvaru přilepíme za jednu hranu na tělo dozadu (zadní nohy). Všechny nohy lepíme zhruba 0,5 cm od sebe. Na konce nohou přilepíme zelené kuličky.

Hlemýžď:
1. Červený papírový motouz d. 3 cm vytvarujeme do obloučku (pusa) a přilepíme na tělový piškot (hlava). Hnědý papírový motouz rozpůlíme a vlepíme do bílých kuliček. Na kuličky přilepíme černá kolečka (vytvoříme oči hlemýždě).

2. Na tělovou půlkuličku (tělo) přilepíme hnědý plstěný proužek tak, že postupně tvarujeme spirálku od středu těla. Přečnívající kousek proužku ustřihneme. Přilepíme hlavu 0,5 cm odspodu těla. Za hlavu přilepíme tykadla s očima 1,5 cm od sebe.

Mandelinka:
1. Červený papírový motouz d. 2 cm vytvarujeme do obloučku (pusa) a přilepíme na černý piškot (hlava). Na hlavu přilepíme bílá plstěná kolečka těsně k sobě tak, aby vyčnívala 2 mm přes okraj hlavy (oči). Na ně 1 mm od horního okraje přilepíme černá kolečka. Červený pestík ustřihneme 0,5 cm za kuličkou. Kousek pod oči uděláme dírku a pestík vlepíme (nos).

2. Na žlutou půlkuličku (tělo) přilepíme oranžové půlkolečko tak, aby lícovalo s dolním okrajem těla. Na něj doprostřed přilepíme hlavu  0,5 cm od spodního okraje.
Černé pestíky zkrátíme na 2 cm a přilepíme je za hlavu 1,5 cm od sebe (tykadla). Na tělo nalepíme černé proužky asi 1 cm od sebe. Začínáme lepit od vrcholu, abychom překryli otvor na vrcholu těla. Přilepíme černé kuličky 1,5 cm od sebe (nohy).

KONTAKT

BD-TOVA, s.r.o.
Jílkova 124,
615 00 Brno (vchod z ulice Filipínského)
Česká republika
tova@bd-tova.cz
+420 515 910 003, +420 702 191 751