Výprodej jarních a velikonočních kreativních sad - skládaček -20%, do konce dubna nebo vyprodání skladových zásob !!
X

Pracuji

BD-TOVA, s.r.o. a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „OK“.

NastaveníOK

Souhlas můžete odmítnout zde

X
Představivost je důležitější než vědomosti. Albert Einstein
Prázdný košík
Přihlášení / registrace
<
>
Přidat do oblíbených

Maňásci na prst - princezna, princ, drak

88,80 Kč (včetně DPH)

Katalogové číslo: 10175401

PARAMETRY

Barva:
Rozměr: v. 10 cm; 9,5 cm; 9,5 cm

POPIS PRODUKTU

Kromě obsahu balíčku budete potřebovat: disperzní lepidlo (např. Duvilax Expres LS)
nebo tavnou pistoli, nůžky, pravítko, tenký černý fix.

Drát rozstřiháme na 4 díly a vždy dva ks vlepíme do hlaviček princezny a prince. Vlnu rozstřihneme na 1 a 4 m. Metrovou vlnu naskládáme na d. 5 cm, uprostřed stáhneme drátem a konce rozstřihneme (vlasy prince). Čtyřmetrovou vlnu naskládáme na d. 8 cm, uprostřed stáhneme drátem a konce rozstřihneme (vlasy princezny). Žinylku rozstřihneme na 2x 11 cm a 1x 7 cm a naskládáme na harmoniky (krky draka). Výseky velkých koleček do poloviny nastřihneme (límec a čepice prince). Do dírek hlav draka vlepíme jazýčky.

Šaty prince a princezny přeložíme na polovinu a nahoře uprostřed uděláme malou dírku. Dírkou protáhneme drátky a roztáhneme je do stran (vyztužíme ruce prince a princezny).
Do rukávů vlepíme malá kolečka tak, aby vždy půl kolečka vyčnívalo ven z rukávu (ruce). Šaty na bocích (těsně v kraji) slepíme k sobě. Princezně a princi na vršek hlavy nalepíme vlasy. Z jednoho nastřiženého kolečka slepíme kornout (klobouk prince). Shora na hlavy draka přilepíme delší žinylky (krky). Na šaty draka nalepíme červenou vlnku.

Princezně zastřihneme ofinku a na hlavu nalepíme korunku. Kolem spodního lemu šatů nalepíme bílou vlnku. Ke krku princezně nalepíme korálky. Princi nalepíme přes vlasy na hlavu klobouček, kolem krku límeček z druhého nastřiženého kolečka a na šaty 2 knoflíky (výseky malých koleček). Zezadu na klobouk nalepíme pírko.
Zezadu doprostřed na šaty draka nalepíme kratší žinylku a těsně vedle ní z obou stran přilepíme krky s hlavami. Na hlavy nalepíme bílé kuličky a na ně uděláme černé tečky (oči).

Výška maňáska: 10 cm; 9,5 cm; 9,5 cm

KONTAKT

BD-TOVA, s.r.o.
Jílkova 124,
615 00 Brno (vchod z ulice Filipínského)
Česká republika
tova@bd-tova.cz
+420 515 910 003, +420 702 191 751